HLÚŇ JÚL 2019
Strana 1 z 1
HLÚŇ JÚL 2019
Letný priateľský Hlúň je úspešne za nami.
Bolo to tentokrát dosť hektické na organizovanie, nakoľko bolo neustále treba zháňať párového hráča..)))). Ale nakoniec sa všetko podarilo aj vďaka Evke, ktorej týmto ďakujem. Vyvinula veľké úsilie, aby nás bol pár a veľmi si to vážim.A tiež aj miesto na hranie, ktoré sa 2 x menilo..... Ďakujem aj Fitness B, ktoré nás opätovne prichýlilo.
Mali sme aj nováčikov, Hanku a Jožka, Rudyho s Ivetkou aj Vladka, ktorí ešte s nami nehrali na Hlúňovi a verím, že sa im páčilo a prídu zas!
Ďakujem Erike T. /pomaly Liptáčke, lebo bola 6 dní na Liptove/ za pomoc pri aranžovaní dobrôt, ktoré som uvarila..)) a za zdravý jablčno-orechový koláč, ktorý pre scrabblistov upiekla.
Zišla sa veľmi silná scrabblová zostava, čo do počtu majstrov. A aj zápolenia boli ťažké. Peťko zaslúžene vyhral, aj keď na začiatku vravel, že 3 mesiace nehral, že vraj, aby sme ho šetrili...:-). Veru nebolo treba..))). Jedine bývalá majsterka Zdenka ho porazila.
Takmer polovička zúčastnených zostala ešte na Liptove, pretože tento letný Hlúň bol avizovaný ako dvojdňový. Nevedela som presne ako to bude, ale nakoniec bolo skvelo! Trošku krás Liptova sme si pozreli.
Chata Opalisko v Závažnej Porube bola fajn na posedenie večer, ani privát v Závažke nesklamal. Trošku sme si pokecali, zabavili a smiali sme sa veru (samozrejme okrem iného aj pri hraní scrabble) až do 0:45. Ráno sme pokračovali prechádzkou v Žiarskej doline - spolu sme prešli 7 km na chatu Baranec, kde sme objavili úžasné ložisko lesných jahôd a malín (podľa Ivka malinčia a jahôdčia) a v Hôrni u Kohúta sme si dali kávičku so zdravým koláčikom a pivko so zdravými chrumkami. Cestou späť sme mali obed na salaši a ledva sme stihli minúť lejak, ktorý sa spustil. No ale to sme už boli v termálnej vode na hoteli Máj v Liptovskom Jáne. A od radosti, že sme dnu a nie v lejaku, som povedala múdru vetu: "Ešteže sme v suchu!" a to presne uprostred plaveckého bazéna počas plávania...
Ešte nejaká partička padla na hoteli, keďže scrabble cestovali s nami všade..)). A rozlúčili sme sa s tým, že bolo naozaj fajn a ja sa veľmi teším, že nám vyšlo geniálne aj počasie.
Ani som si neuvedomila, koľko pravdy bolo v Evkinej raňajšej vete:
"A za všetko môže jedna obyčajná špirála."
Aj preto milujem moju prácu a všetky súvislosti s ňou spojené.
Okrem toho milujem aj triedenie odpadu... Som srdcom environmentalistka... Veď vždy po každom Hlúňovi všetok odpad pekne beriem domov a každá drobnosť si nájde svoje miesto v tom správnom farebnom kontajneri. No ale tentokrát Peťo zahlásil: „Aj tak všetko skončí v mori!“
Posledná hláška Paťka, aby ma neopustilo organizovanie Hlúňa ma v závere potešila však najviac! A ja sa veru posnažím, aby sme boli vždy spokojní a šťastní pri tejto našej aktivitke, ktorá ľudí spája.
Spísala: Soňa
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: