Majstrovstvá Slovenska
+4
mnaga
Vladimir Karaka
Slezáková Mária
Patrik Pinter
8 posters
Strana 1 z 1
V Liptovskom Hrádku na MS bola atmosféra
Re: Majstrovstvá Slovenska
Majstrovstvá Slovenska vo vykladacom scrabble už túto sobotu! Neváhajte a príďte si vyskúšať najspravodlivejšiu verziu hry scrabble - všetci súťažiaci majú rovnaké písmená a v časovom limite zadávajú svoje slová prostredníctvom počítača.
blahoželám víťazom
Slezáková Mária- Počet príspevkov : 1
Vladimir Karaka- Počet príspevkov : 2
Ahoj Vlado,
tento ťah sa po kole opravoval, pretože slovo DOMOČÍM, ktoré vzniklo ako druhé slovo pri položení slova DAJ, nebolo platné.
tento ťah sa po kole opravoval, pretože slovo DOMOČÍM, ktoré vzniklo ako druhé slovo pri položení slova DAJ, nebolo platné.
Dakujem za vysvetlenie. Budem do buducna vediet.
Vladimir Karaka- Počet príspevkov : 2
Fotky z Hrádku
odkaz na fotky z Hrádku
https://drive.google.com/drive/folders/1GgHM-CVeXmn679nPpPS7fze-PAL8720y?usp=sharing
ak ich niekto chce
Naposledy upravil Carpe Diem dňa Ne apríl 14, 2019 11:33 pm, celkom upravené 1 krát.
Carpe Diem- Počet príspevkov : 3
Áno, viem o tom, že je to tu tak nastavené, už ma na to upozornil Majo Koleno. Chcel som to aj zmeniť, ale nepodarilo sa mi to, tiež sa len učím za pochodu, ako to tu funguje
Teraz to funguje?Admin napísal:Janči, skús teraz, už som to našiel, kde sa to dalo zmeniť.
Carpe Diem- Počet príspevkov : 3
Doplnil som aj niekoľko mojich fotiek, stiahnuť všetky môžete tu.
Marián Koleno- Počet príspevkov : 23
Majstrovstvá Slovenska
Navrhujem, aby sa majstrovstvá Slovenska organizovali opäť v hoteli Klar v Liptovskom Mikuláši, aj keď budú o cca. 10 euro na osobu drahšie kvôli nájomnému sály na dva dni. Takisto navrhujem neorganizovať počas majstrovstiev snem, ale radšej organizovať pekný večer s nejakým programom. Namiesto tradičnej večer by sme hore v sále mohli mať švédske stoly.
Rudolf Kooijman- Počet príspevkov : 4
Rudolf,keď povieš A, treba povedať aj B. Takže si mal pokračovať vo svojom príspevku a navrhnúť kde a ako by mal prebehnúť snem. Mimochodom, čo sa týka tej vyššej ceny v htl. Klar, tak na začiatku sezóny, na turnaji v Martine, o tejto situácii informovala vtedajšia členka rady Vierka Jambrichová a povedala, že tejto sezóny sa to netýka, lebo to navýšenie je pokryté z dotácii, ktoré vybavila. Ak som to zle pochopil, tak sa ospravedlňujem.
El Campeón- Počet príspevkov : 6
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: